Osnovan 1960. godine, prvi je  španjolski proizvođač dehidriranih podloga koje se koriste u mikrobiologiji i molekularnoj biologiji, kao i jedan od vodećih u svijetu. Condalab je također poznat po ponudi ključnih sastojaka kao što su agari, peptoni i agaroze, među ostalim proizvodima.

Iz tvornice u Madridu izvoze u više od 120 zemalja diljem svijeta, s vlastitim uredima i ovlaštenim distributerima.  Sjajan ljudski tim koji je zajedno s  proizvodom temeljni čimbenik međunarodnog uspjeha Condalaba.

S entuzijazmom i energijom u želji da nastavi rasti, usavršavati se i težiti da postane referentni brand u cijelom svijetu. Entuzijazam ih tjera da nastave s inovacijama, istraže ​​nove putove, nastave biti uzori i tražiti nove i bolje načine da rade ono u čemu su najbolji.

BIOLAB d.d. osnovan je u prosincu 1991. godine, kao prva privatna tvrtka na području mađarskog mikrobiološkog tržišta.

Izvoznu djelatnost započeli su 2000. godine i danas se njihovi proizvodi pojavljuju na tržištima 44 zemlje pet kontinenata (Europa, Afrika, Azija, Amerika i Australija). Njihovi najznačajniji kupci su iz zemalja u okruženju i zemalja članica Europske unije, poput Velike Britanije, Njemačke, Belgije čiji su mikrobiološki sektori najrazvijeniji u svijetu.

Biolab nudi zajamčeno visoku kvalitetu proizvoda po prihvatljivoj cijeni. Njihovi proizvodi su proizvedeni u skladu sa sustavom osiguranja kvalitete ISO 9001-2000, a oni proizvodi koji su pod djelovanjem direktive 98/79/EC imaju CE oznaku. Integrirani sustav korporativnog upravljanja (SAP) uveden je 2009. godine.

Biolab je najveći mađarski opskrbljivač  mikrobioloških laboratorija u sljedećim područjima: zdravstvo, mikrobiologija hrane i vode, industrija mineralne vode i bezalkoholnih pića, sveučilišna i znanstvena istraživanja, veterinarska i farmaceutska industrija.

MWE vjeruje da su visokokvalitetni stabilni uzorci vitalna prva komponenta za bilo koje analitičko ispitivanje, bilo da se radi o testiranju na nove pandemijske viruse, mikroorganizama koji uzrokuju bolesti koje se prenose hranom ili forenzičkim tragovima ljudske DNK i drugih tvari prisutnih na mjestima zločina.

MWE je 1952. godine stvorio Stanley Broggio i danas je lider u svijetu dijagnostike s posebnom stručnošću u proizvodima za uzimanje i transport uzoraka.

U 1960-ima tvrtka je razvila prvu svjetsku liniju individualno pakiranih sterilnih briseva.

Godine 1975., Stanleyev sin Nigel Broggio izumio je i lansirao Transwab®, prvi svjetski komercijalni polučvrsti uređaj za transport medija. Transwab® ostaje defacto industrijski standard diljem svijeta.

Danas MWE proizvodi više od 100 milijuna medicinskih proizvoda godišnje i ima široku mrežu distributera koji djeluju kao partneri diljem svijeta.

FL Medical je vodeći talijanski proizvođač laboratorijske opreme koji proizvodi laboratorijske proizvode za medicinsku tehnologiju od 1979. godine.

Iz godine u godinu su uspješniji u proizvodnji medicinske laboratorijske opreme koja se konstantno usavršavala teškim radom. Vole svoj posao i ono što rade, rade to dobro. To je moguće jer kupcima žele ponuditi ne samo visokokvalitetnu medicinsku laboratorijsku opremu, već i iskustvo, profesionalnost i najšira jamstva.